Decizie radicală luată de părinţii elevului care şi-a sugrumat iubita în parc. Ce au făcut oamenii de ruşine

Au trecut aproape trei luni de la sangeroasa crima din Parcul Copou, iar intre timp elevul criminal a ajuns in spatele gratiilor. In vreme ce adolescentul in varsta de 16 ani asteapta sentinta finala din partea judecatorilor, parintii acestuia au hotarat sa se mute din zona în care au locuit.

28 mai 2015, 08:21
Decizie radicală luată de părinţii elevului care şi-a sugrumat iubita în parc. Ce au făcut oamenii de ruşine

La mai putin de trei luni de la abominabila fapta, parintii lui Eduard Perju, tânărul care şi-a stangulat iubita în parcul Copou, au hotarat sa se mute din casa recent construita in localitatea Horpaz, aflata in apropiere de municipiul Iasi, scrie bzi.ro. Mutarea a fost organizata la doar cateva zile dupa nefericitul incident, asta desi familia Perju se mutase in acel imobil cu doar 4-5 ani in urma. Casa a fost ridicata chiar de catre ei, in decursul anilor, iar la plecare acestia au dezafectat mai multe anexe gospodaresti.

Citeşte şi CONCLUZII ŞOCANTE: Adolescentul şi-a ucis prietena în Copou cu o singură mişcare

„Ei nu mai locuiesc aici de multa vreme. S-au mutat imediat dupa ce s-a intamplat acel lucru cu fiul lor. Eu locuiesc chiar langa ei, dar nu au spus nimanui de ce pleaca si unde se muta. Noi nu mai stim nimic despre familia Perju in momentul de fata. Din ce s-a mai vorbit pe aici, am inteles ca ei au plecat mai mult de rusine fata de oameni. Lumea stia de ce a facut baiatul lor si se simteau urat din cauza asta. Nici inainte nu erau foarte comunicativi cu vecinii pentru ca cei mai multi sunt mutati recent aici, dar mai vorbeam cu ei despre diverse lucruri. Ei mai lucrau aici fier forjat, dar au luat totul si au plecat”, povesteste Elena, din localitatea Horpaz.

Citeşte şi Părinţii fetei sugrumate în Copou au mers la locul tragediei. Colegii ei fac terapie

De cealalta parte, Eduard Perju a fost trimis in judecata pentru omor calificat, cu agravanta premeditarii. Din rechizitoriul procurorilor reiese ca acesta a planuit totul cu minutiozitate. Procurorii sustin ca in vara anului 2013 intre Eduard Perju si Diana Elena Gugulica s-ar fi infiripat o relatie de prietenie, insa nu neaparat una de iubire, existand si mai multe perioade de pauza in acest timp. Pentru Diana totul a fost o joaca naiva, fiind un copil foarte cuminte, cu rezultate bune la scoala si dintr-o familie buna, in vreme ce pentru Eduard, relatia a fost una obsesiva care a dus la asasinarea tinerei din Iasi.