Decizie şoc a lui Florin Salam, după ce a aflat că este grav bolnav

La inceputul lunii mai, Florin Salam a fost internat de urgenta la spital, cu diagnosticul faringo-amigdalita acuta si laringita acuta. De atunci, artistului i s-a recomandat repaos total, insa problemele devin din ce in ce mai grave, spre disperarea sa.

16 iun. 2014, 12:46
Decizie şoc a lui Florin Salam, după ce a aflat că este grav bolnav

Florin Salam si-a anulat toate concertele din cauza problemelor de sanatate pe care le are, scrie cancan.ro. Desi, initial, pauza vocala era pana undeva in luna august, artistul este nevoit sa prelungeasca pana in luna octombrie. A luat aceasta decizie in mod fortat, din cauza cauza faptului ca recuperarea este mai mult decat lenta, ceea ce inseamna si ca va pierde bani grei. Totusi, Salam nu se uita la finante, ci pune pe primul loc sanatatea, motic pentru care este dispus sa stea in repaus pana in momentul in care se va vindeca intru totul. 

Citeşte şi O TELENOVELĂ. Bety Salam, sedusă de actualul iubit al fiicei lui Adrian Minune

„Florin nu se simte deloc bine. Abia vorbeste, de cantat, ce sa mai zicem. Daca omul abia vorbeste, va dati seama ca de cantat nici nu se pune problema. Se vede clar ca problemele lui de sanatate dunt foarte serioase”, a declarat o sursa din anturajul manelistului. 

Citeşte şi Florin Salam a FUGIT din spital