Decizie-şoc a lui Novak Djokovic. Şi-a dat afară oamenii cu care a lucrat în ultimii 11 ani

Novak Djokovic, nr.2 mondial, a anunțat vineri că a luat decizia de a se separa de trei membri ai staff-ului său, Marian Vajda, Gebhard Phil-Gritsch și Miljan Amanovic.

05 mai 2017, 12:00
Decizie-şoc a lui Novak Djokovic. Şi-a dat afară oamenii cu care a lucrat în ultimii 11 ani

Aflat în dificultate de mai multe luni, jucătorul sârb a decis să renunțe la serviciile antrenorului Marian Vajda, la preparatorul fizic Gebhard Phil-Gritsch și la kinetoterapeutul Miljan Amanovic. Marian Vajda lucra cu Novak Djokovic încă din 2006, el rămânând în staff-ului jucătorului sârb chiar şi după cooptarea lui Boris Becker ca antrenor.

Novak și membrii staff-ului au decis să se separe după o analiză detaliată a jocului său, a rezultatelor sale și după ce au discutat de proiectele personale ale fiecăruia dintre membrii echipei. În ciuda colaborării fantastice, Djokovic a apreciat că are nevoie de o schimbare și de o nouă energie pentru a-și crește nivelul de joc„, s-a arătat într-un comunicat.

Djokovic a adăugat, în același timp, că nu a ajuns la un acord cu un alt antrenor și va fi singur în circuit în următoarele săptămâni.