Decizie ŞOC a televiziunii australiene în timpul meciului Simona Halep – Sofia Kenin. „Sunteţi jalnici!”

Simona Halep a trecut de Sofia Kenin în turul al doilea de la Australian Open 2019, iar setul al doilea al meciului a căpătat accente dramatice, fiind decis la tie-break.

17 ian. 2019, 10:45
Decizie ŞOC a televiziunii australiene în timpul meciului Simona Halep – Sofia Kenin. „Sunteţi jalnici!”

Fanii australieni au avut parte de o surpriză neplăcută din partea televiziunii care a transmis meciul, Channel 9. Transmisiunea a fost întreruptă chiar la începutul tie-break-ului, pe care telespectatorii de la Antipozi nu l-au putut urmări, din cauza unor calupuri publicitare şi a unor promo-uri. Mai mult, după ce aceseta s-au încheiat, Channel 9 a mutat transmisiunea la un meci de pe tabloul masculin, Alex Bolt – Gilles Simon.

CTP, reacţie uluitoare după meciul Simonei Halep. Ce a putut să spună despre numărul 1 WTA

Telespectatorii au reacţionat imediat pe twitter şi nu i-au menajat pe cei de la Channel 9, pe care i-au numit „jalnici” şi au catalogat ceea ce s-a întâmplat drept „ruşinos”.

Simona Halep, prima reacţie după a doua victorie la Australian Open 2019. Ce spune despre duelul cu Venus Williams

„Deşteaptă idee. Channel 9 a scos meciul Simonei şi dă un meci de la băieţi. Ce naiba este în capul lor?”, „Channel 9 transmite meciul dintre favoritul 29 şi Bolt, dar închide transmisiunea live a jucătoarei care este lider mondial”, „Ruşinos ce au făcut cei de la Channel 9. Nu poţi să dai meciul Bolt-Simon şi să nu o putem vedea pe numărul 1 WTA”, au fost doar câteva dintre reacţiile telespectatorilor.