Decizie şoc a văduvei lui Gheorghe Dinică cu ocazia comemorării de 7 ani a actorului. „Lui nu i-ar fi plăcut să vadă aşa ceva…”

Văduva regretatului actor Gheorghe Dinică a declarat că înmormântarea a devenit acum o bătaie de joc, și ajunge să coste cât o nuntă și e hotărâtă să organizeze comemorarea de șapte ani a soțului departe de București, la Câmpina.

01 sept. 2016, 10:38
Decizie şoc a văduvei lui Gheorghe Dinică cu ocazia comemorării de 7 ani a actorului. „Lui nu i-ar fi plăcut să vadă aşa ceva…”

„Se fac înmormântări care te costă cât o nuntă, e o risipă şi o bătaie de joc. Se dau paturi, rânduri de haine, tone de mâncare. Multe persoane, de teamă să nu intre în gura lumii, respectă obiceiuri care nu le aparţin. Vin unii şi se ghiftuiesc şi se face risipă, se calcă peste morminte în disperarea de a pune mâna pe un pachet”, a declarat văduva lui Dinică, potrivit click.ro.

Citeşte şi Marin Moraru, pentru ultima dată în Teatrul Naţional. Acuzaţii grave înainte de funeralii

Gabriela Dinică este hotărâtă să organizeze comemorarea de şapte ani a marelui actor departe de Bucureşti.

Citeşte şi EMOŢIONANT. Soţia lui Gheorghe Dinică: Scriu în fiecare seară, îi scriu să afle ce s-a întâmplat cu mine VIDEO

„M-a durut inima pentru că ştiam că lui nu i-ar fi plăcut să vadă aşa ceva. Anul acesta aş dori să organizez comemorarea de şapte ani la Câmpina, unde lucrurile stau altfel”, a mai spus Gabriela Dinică.