Decizie șoc luată în cazul avocatei din Iași care a murit după ce a căzut de la etajul 6. Iubitul ei a fost reţinut

Apar noi detalii în cazul avocatei din Iași, care a murit după ce a căzut de la etajul 6. Iubitul ei, care este tot avocat, a fost reținut și este acuzat de omor calificat.

15 iul. 2022, 18:11
Decizie șoc luată în cazul avocatei din Iași care a murit după ce a căzut de la etajul 6. Iubitul ei a fost reţinut

Decizie șoc luată în cazul avocatei din Iași care a murit după ce a căzut de la etajul 6. La un an de la moartea tinerei, iubitul acesteia, avocatul Sebastian Felecanu, a fost reţinut. Acesta este acuzat de omor calificat.

Decizie şoc în cazul avocatei care s-a aruncat de la etaj. Cine e de vină pentru moartea acesteia

Citeşte şi Descoperire spectaculoasă în cazul dublului asasinat de la Iaşi. Din contul studentului marocan ucis au fost retraşi 100.000 de euro

Anchetatorii îl acuză pe Sebastian Felecanu că el ar fi împins-o de la etaj pe tânăra avocată, care era şi însărcinată. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii  de omor calificat, prevăzută  de  art. 188 al.1 C.p. şi art. 189 al. 1 lit. g) C.p. rap. la art. 199 al. 1 C.p.

Inculpatului i-au fost aduse la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţia, în conformitate cu prevederile art. 309 C.p.p.

Faţă de inculpat a fost luată măsură reţinerii pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat către Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Reamintim că în urmă cu aproximativ un an, autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o tânără de 26 de ani a căzut de la etajul unui bloc din Iaşi. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru aceasta În urma verificărilor, autorităţile au constatat că victima este o Monica Ciota, o cunoscută avocată din Iaşi, potrivit bzi.ro. 

A fost declanșată ancheta și oamenii legii au constatat că tânăra a căzut de la etajul 6 al imobilului, din locuința avocatului ieșean Sebastian Felecanu. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă), iar avocatul Felecanu a fost audiat timp de câteva ore cu privire la incident. Totodată, ușa de la intrarea în apartament a fost sigilată vreme de mai multe zile.

Citeşte şi Un nou caz şocant cutremură România, cadavrul unei femei a fost găsit cu excavatorul, la 15 luni de la crimă. Ea a fost ucisă de soţ, familia o credea la muncă în Italia

https://www.youtube.com/watch?v=hA4OgbN457w