Decizie şocantă a autorităţilor chineze: Fără STRIPTEASE la înmormântări

Autorităţile chinze au interzis o practică tot mai populară în rândul locuitorilor. Este vorba despre un ritual bizar la înmormântările din zonele rurale, şi anume, stripteasul.

24 apr. 2015, 14:41

Ministerul Culturii din China a anunţat că interzice orice programe de striptease în mediul rural, şi mai cu seamă cele din ceremoniile funerare, iar cei care încalcă legea riscă pedepse aspre.

Decizia ministerului survine după ce imagini de la o astfel de înmormântăre, cu dansatoare exotice, au ajuns pe internet şi a făcut înconjurul lumii. Organizatorii ceremoniei funerare au fost arestaţi, potrivit România TV.

Acum, ţăranii sunt încurajaţi să denunţe orice astfel de funeralii care devin orgii, la o linie telefonică specială. În schimbul informaţiilor, denunţătorii primesc bani.

Citeşte şi Un PENTHOUSE al PLĂCERII care funcţiona drept ŞCOALĂ de STRIPTEASE, închis dintr-un motiv ciudat FOTO

Iniţial, la înmormântări erau chemaţi artişti de la operă. Doar că, în timp, preferinţele au degenerat, iar cântăreţii au fost înlocuiţi de dansatoarele sumar îmbrăcate, care se bucură de mult mai mult succes.

Stripteuzele sunt invitate să susţină adevărate spectacole la înmormântări, pentru a atrage cât mai mulţi oameni. Dansatoarele exotice sunt plătite cu sume extravagante, dar efortul merită pentru că numerele lor incendiare, dedicate memoriei defuncţilor, atrag mulţi oameni la înmormântări.