Decizie surprinzătoare luată de SIMONA HALEP

Simona Halep s-a retras acum câteva zile de la Brisbane, iar acum a decis să nu participe la turneul de la Dubai, competiţie de categorie Premier, pogramată în perioada 15-20 februarie. Simona Halep a câştigat ediţia din 2015, 6-4, 7-6 în finală cu Karolina Pliskova.

08 ian. 2016, 08:54
Decizie surprinzătoare luată de SIMONA HALEP

Simona Halep are o strategie nouă în prima jumătate a sezonului, înscriindu-se la un număr redus de turnee, astfel încât să îşi poată concentra forţele pentru câştigarea unui turneu de Grand Slam. În mod surprinzător, şi-a exclus din calendar o competiţie care are o valoare sentimentală, dar şi financiară. Simona Halep a triumfat la Dubai în 2015, trofeul fiind al doilea cel mai important din carieră, după cel cucerit la Indian Wells, tot 2015, scrie ProSport.

La Dubai îşi vor face apariţia numeroase staruri din WTA: Serena Williams (SUA, 1 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 3 WTA), Agnieszka Radwanska (Polonia, 5 WTA), Lucie Safarova (Cehia, 9 WTA) şi Angelique Kerber (Germania, 10 WTA). Există şi posibilitatea ca Halep să intre pe tablou graţie unui wild card, însă această variantă este foarte puţin probabilă.

Simona Halep va merge totuşi la Doha (21-27 februarie), turneu Premier 5 dotat cu 2,5 milioane de dolari şi la care s-a retras în sezonul trecut.