Decizie-surpriză pentru Gigi Becali. Ce va face dacă FCSB va câștiga titlul în Liga 1

După ce FCSB a reușit să câștige în fața celor de la CFR Cluj, cu scorul de 1-0, Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare. Nu, afaceristul din Pipera nu vrea să rămână în fotbal. 

15 mai 2023, 10:05
Decizie-surpriză pentru Gigi Becali. Ce va face dacă FCSB va câștiga titlul în Liga 1
FCSB riscă depunctarea! Gestul scandalos al lui Gigi Becali va fi sancţionat dur de FRF

Gigi Becali rămâne montat pe ideea de a vinde FCSB-ul. Astfel, dacă va cuceri titlul, afaceristul va vinde clubul în schimbul unui preț mai mare.

„Dacă iau titlul o să vând echipa pe 40 de milioane. Eu nu mai vreau. Dacă am spus așa, atunci așa o să fac. Am trei cumpărători”, a comentat Gigi Becali, pentru DigiSport.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a dezvăluit identitatea unui afacerist care-și dorește preluarea FCSB-ului, Simion Apreutese, businessman în domeniul transporturilor și organizării de evenimente, sponsor al echipei din Liga 2, CSA Steaua.

Compania lui Simion Apreutese, Alexander International Holding, fondată în urmă cu două decenii, a avut o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro în 2021, îar în 2022 suma a ajuns la nu mai puțin de 257 de milioane de euro.

Anul trecut, Apreutese a fost interesat să investească și la UTA Arad.

„Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situația. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25.

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajați, firme în Franța, Germania, Spania, Italia. Așa mi-a zis”, a dezvăluit Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

După un început modest de campionat, FCSB a reușit să revină pe linia de plutire. Astfel, vicecampioana a ajuns la 1 punct de liderul campionatului, Farul Constanța, al lui Gică Hagi.

Calendar Liga 1. Ultimele meciuri din play-off

Etapa a 9-a

20 mai – Sepsi – CFR

21 mai – Farul – FCSB

22 mai – Rapid – Univ. Craiova

Etapa a 10-a

27 mai – CFR – Farul

27 mai – FCSB – Rapid

27 mai – Univ. Craiova – Sepsi