DECLARAŢIA DE AVERE a lui Ludovic Orban: Liberalul are un apartament, o casă şi peste 20.000 de euro în conturi

Deputatul PNL Ludovic Orban este candidatul partidului la Primăria Capitalei. Potrivit declaraţiei sale de avere, liberalul deţine un apartament în Bucureşti, o casă în Ilfov şi un autoturism. 

22 feb. 2016, 11:53
DECLARAŢIA DE AVERE a lui Ludovic Orban: Liberalul are un apartament, o casă şi peste 20.000 de euro în conturi

Deputatul PNL Ludovic Orban are un apartament in sectorul 3 din Bucuresti, de 86 de metri pătrati, dobandit in 2003, pe care il detine impreuna cu sotia sa, Mihaela, potrivit declaratiei de avere. De asemenea, acesta are o casa de locuit in Dobroesti, judetul Ilfov, de 200 de metri pătrati, dobandita in 2014, pe care o detine tot impreuna cu sotia sa.

Orban conduce un autoturism Volkswagen Passat, cumparat in anul 2007.

Potrivit declaratiei de avere, liberarul nu detine bijuterii, obiecte sau colectii de arta.

La capitolul conturi si depozite bancare, Orban a notat un credit de 10.500 de euro, luat de la BRD, in 2006, un altul de 5.700 de euro, luat in 2007, de la Raiffeisen si un altul, de 6.000 de dolari, luat in 2002, de la Unicredit.

Potrivit declaratiei de avere completata in 15 iunie 2015, Ludovic Orban are datorii de 220.000 de lei si de 30.000 de euro, contractate in 2014 si scadente in 2015.

In anul 2014, Ludovic Orban a castigat din functia de deputat, 59.068 de lei, iar sotia sa Mihaela, a obtinut venituri de 30.070, de pe urma functiei de director la Asociatia Miruna.

VEZI AICI DECLARAŢIA DE AVERE A LUI LUDOVIC ORBAN

Ludovic Orban este candidatul PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, informează România TV. Propunerea a fost făcută de Cătălin Predoiu, preşedintele PNL Bucureşti.

Ludovic Orban candidat PNL pentru Primăria Capitalei este propunerea lui Cătălin Predoiu, după consultarea mai multor sondaje interne.

Vom continua bătălia pentru Primăria Capitalei avându-l candidat pe Ludovic Orban„, a declarat Cătălin Predoiu.

Să reflectăm şi să acţionăm astfel încât Primăria Bucureşti să nu ajungă din nou în mâinile unei administraţii PSD. Am văzut ce au însemnat 7 ani de administraţie PSD. Dorim să câştigăm Primăria Capitalei, dorim să adunam în jurul nostru toate forţele„, a mai spus Cătălin Predoiu.

Ludovic Orban a declarat că este pregătit pentru această bătălie.

Sunt onorat de propunerea colegilor mei din comisia de unificare a PNL. Sunt pregătit să parcurg următorii paşi procedurali pentru desemnarea mea ca şi candidat. Mai exact, votul în conducerea PNL Bucuresti şi validarea. M-am înscris în cursa pentru Primăria Capitalei„, a declarat Ludovic Orban.

Nominalizarea trebuie validată de Biroul Politic Național al PNL.

PNL București îl nominalizase pe Cristian Bușoi drept candidat la Primăria Capitalei.