Declaraţia guvernului malaezian: „Dacă fiul tău poartă haine cu guler în formă de V este HOMOSEXUAL”

Fundaţia profesorilor din Malaezia a sprijinit guvernul malaezian în editarea unui ghid care îi va ajuta pe părinţi să îşi dea seama daca copilul lor este homosexual sau nu. Potrivit cărţii, copii care poartă pulovere cu gulerul în formă de V, tricouri fără mâneci sau haine mulate sunt consideraţi homosexuali.

16 ian. 2013, 09:51
Declaraţia guvernului malaezian: „Dacă fiul tău poartă haine cu guler în formă de V este HOMOSEXUAL”

În timp ce restul lumii consideră aceste haine ca fiind la modă, guvernul din Malaezia este de părere că puloverele şi tricourile cu gulerul în formă de V sunt purtate doar de homosexuali. Oficialii guvernului din Orientul Îndepărtat au organizat o campanie de informare în rândul părinţilor pentru a le arăta semnele conform cărora odraslele lor ar putea avea o altă orientare sexuală.

Pe lângă pulovere mai sunt vizate tricourile fără mâneci şi hainele în culori deschise. Ministrul Educaţiei din această țară, Mohd Puad Zarkashinot, spune că foarte puţini oameni din lumea musulmană înţeleg „simptomele” timpurii ale homosexualităţii, bisexualităţii şi transexualităţii pentru a preveni răspândirea lor.

Mai multe seminarii pe această temă au avut loc în toată ţara. Mai mult de 1500 de persoane au participat la ultima dintre aceste reuniuni. 

Homosexualitatea este considerată ilegală în Malaezia şi este descrisă ca fiind „împotriva legilor firii”.

Anul trecut, acelaşi guvern a cenzurat una dintre melodiile lui Lady Gaga, „Born this Way”, deoarece promova acceptarea homosexualilor şi lesbienelor, potrivit Daily Mail.