Declaraţia ŞOCANTĂ a unui ADOLESCENT: Cred că mi-am pierdut VIRGINITATEA cu un CADAVRU. Ce s-a întâmplat FOTO

Un adolescent de 18 ani a reuşit să îngrozească America după ce s-a descoperit că şi-a ucis propria mamă, ca apoi să întreţină relaţii sexuale cu cadavrul ei. Cu toate acestea, pedepsa a fost pe măsură, acesta urmând să îşi petreacă restul vieţii în închisoare.

09 oct. 2014, 18:45

Kevin Jazrael Davis, un adolescent de doar 18 ani din Texas, şi-a ucis propria mamă într-un mod brutal. Astfel, el a sugrumat-o cu un calbu de telefon, după care a lovit-o în cap cu un ciocan. Mai mult, el a făcut sex cu ea, recunoscând că în acest mod a reuşit să îşi piardă virginitatea, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Şocant: Un adolescent şi-a ucis prietena, după ce a privit un celebru serial TV

Cred că mi-am pierdut virginitatea cu un cadavru„, a spus el în timpul procesului.

Cu toate acestea, el a primit o pedeapsă pe măsura faptelor sale, judecătorii condamnându-l la închisoare pe viaţă după ce şi-a recunoscut crima macabră. Şocant este faptul că tânărul dorea să îşi omoare şi sora, în acelaşi timp, însă aceasta nu a ajuns acasă în seara respectivă.

Citeşte şi Descoperire macabră în Brăila. Femeie ucisă şi incendiată, găsită RĂSTIGNITĂ într-o pădure

Locul crimei părea ceva scos dintr-un film de groază. Lucrurile pe care Kevin Davis le-a făcut mamei sale şi modul în care a făcut-o să sufere nu sunt lucruri pe care le vezi în fiecare zi„, a declarat unul dintre procurori.