Declaraţia unei vedete: Când oamenii mă văd fără MACHIAJ cred că sunt BOLNAVĂ FOTO

O cunoscută prezentatoare TV din Marea Britanie este deranjată de faptul că oamenii o cred bolnavă în momentul în care nu poartă machiaj. Cu toate acestea, femeia este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din ţară, chiar dacă are 32 de ani şi este mamă.

23 mart. 2013, 15:14

Holly Willoughby, în vârstă de 32 de ani, mamă a doi copii, a postat de curând o poză amuzantă pe Facebook, în care cei doi micuţi pe care îi are au colorat-o pe faţă. Vedeta a povestit publicaţiei The Sun o zi din timpul ei liber.

Citeşte şi Cum arată femeia perfectă: Părul şi dinţii lui Kate Middleton şi buzele Angelinei Jolie FOTO

„Sunt o leneşă în weekend. Am părul ciufulit, fără machiaj. Nu pot să fiu deranjată. Dar oamenii sunt obişnuiţi să mă vadă cu machiaj aşa că atunci când am faţa naturală, îi văd cum se uită îngrijoraţi la mine şi mă întreabă dacă sunt bine. Timpul petrecut în familie este separat de muncă. Lucrurile se schimbă atunci când ai copii”, a declarat femeia pentru publicaţia britanică.

De asemenea, starul TV a declarat că cei doi copii ai săi, un băiat de trei ani şi o fetiţă de 11 luni nu sunt impresionaţi de faptul că mama lor apare la televizor. Din cauza bustului generos, ea a fost poreclită în presa britanică „Holly Willoughboobies”, „boobies” însemnând sâni în limba engleză.

Citeşte şi Kate Middleton, desemnată cea mai frumoasă femeie a anului de ‘Beauty Magazine’

Vorbind despre viaţa ei privată, vedeta a declarat că nu mai are timp să se bucure de lucrurile ei preferate cum ar fi să asculte muzică sau să meargă la spectacole. Prezentatoarea emisiunii „The Voice” le-a spus jurnaliştilor, râzând, că în cazul în care audienţa emisiunii va scădea, în ultimele trei episoade se va dezbrăca pentru public.

Citeşte şi Cei mai frumoşi sâni din Marea Britanie