Declaraţie CUTREMURĂTOARE a mamei lui Dinu Patriciu: „L-am sunat şi nu mi-a răspuns”

Cea mai grea zi din viaţa mamei lui Dinu Patriciu! Femeia a primit tragica veste despre moartea fiului ei în această dimineaţă.

19 aug. 2014, 10:17
Declaraţie CUTREMURĂTOARE a mamei lui Dinu Patriciu: „L-am sunat şi nu mi-a răspuns”

DINU PATRIICU A MURIT. Cu lacrimi în ochi, Monica Patriciu, a declarat în exclusivitate pentru SPYNEWS.RO că a primit vestea dispariţiei fiului ei de la cineva apropiat familiei. „Azi dimineaţă am aflat. L-am sunat duminică şi nu mi-a mai răspuns. S-a prăpădit în spital”, a spus, plângând, bătrâna.

Omul de afaceri Dinu Patriciu, în vârstă de 64 de ani, a murit la Londra, acesta suferind de mai mulţi ani de cancer. Medicul curant al lui Dinu Patriciu, Mihai Voiculescu, a declarat pentru MEDIAFAX, că omul de afaceri a murit la Spitalul Royal Free din Londra, cel mai probabil din cauza unei infecţii după transplantul de ficat.

Dinu Patriciu urma un tratament pentru cancer la Londra. În decembrie 2012, Dinu Patriciu a fost supus unui transplant de ficat.

„Dinu Patriu a decedat într-un spital din Londra, cu o posibilă infecţie posttransplant, fiind exclusă orice culpă medicală. Dinu Patridiu a decedat în Spitalul Royal Free Hospital din Londra, unde mergea frecvent la control pentru monitorizarea stării de după transplant”, a spus profesorul dr. Mihai Voiculescu, prieten de peste 30 de ani cu omul de afaceri şi cel care de peste 20 de ani îl îngrijea pentru diverse probleme medicale.

Profesorul Voiculescu a precizat că problemele hepatice ale lui Dinu Patriciu au apărut în ultimii trei ani, timp în care am făcut mai multe investigaţii la Spitalul AKH din Viena, la Spitalul Niguarda din Milano, dar şi la Londra.