Declaraţie incredibilă a lui Putin! Susţine că a găsit leac pentru cea mai periculoasă boală

Vladimir Putin nu a dat doar o dată în viață un anunț major, pentru ca apoi să se retragă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acum, a spus că rușii au găsit soluția împotriva Ebola, care a ucis mii de oameni în Africa de Vest.

15 ian. 2016, 09:50
Declaraţie incredibilă a lui Putin! Susţine că a găsit leac pentru cea mai periculoasă boală

Desigur, nu a oferit mai multe detalii despre presupusul medicament revoluționar. „Am înregistrat un medicament împotriva Ebola, care, în urma unor teste, s-a dovedit foarte eficient, mai eficient decât orice medicament folosit până acum”, a declarat acesta, citat de The Guardian

Până în momentul de față, nu există niciun medicament și niciun tratament aprobat împotriva Ebola, iar Organizația Mondială a Sănătății a autorizat căutarea și dezvoltarea acestora. Să nu uităm că această boală a ucis peste 11.000 de oameni recent, așa că necesitatea unui tratament în cazul izbucnirii unei alte epidemii nu e o glumă. Veronika Skvortsova, ministrul Sănătății a spus, în cadrul unei conferințe guvernamentale, că vaccinul pe care rușii l-au creat e „unic și nu are echivalent în lume”. 

Află cum se transmite și care sunt simptomele Ebola