Declaraţie-şoc făcută de Rodica Popescu Bitănescu: „Mi-am cumpărat loc în cimitir”

Rodica Popescu BItănescu a făcut o declaraţie uluitoare. Actriţa a mărturisit că a suferit de virusul Ebola când era mai tânără, dar a reuşit să se vindece printr-un miracol.

29 oct. 2014, 15:34
Declaraţie-şoc făcută de Rodica Popescu Bitănescu: „Mi-am cumpărat loc în cimitir”

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai cunoscute actriţe din România. Actriţa a uimit pe toată lumea, astăzi, după ce a declarat că a suferit de Ebola în trecut, dar a reuşit să se vindece de la sine chiar dacă alţi oameni infectaţi au murit.

„Când eram studentă era o gripă care se numea gripa spaniolă. Asta este Ebola! Mulţi mureau din cauza ei. Am căzut şi eu la pat, timp de o săptămână. Vârsam mult sânge, trebuia mama să stea cu ligheanul lângă mine, iar fundul ligheanului se umplea de sânge. Am slăbit atunci vreo 10 kg, dar m-am vindecat de la sine. A fost un miracol, am crezut că o să mor! N-a luat boala de la mine nici mama, nici fratele meu”, a declarat Rodica, miercuri, în emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Una dintre cele mai cunoscute actriţe din România a făcut o declaraţie uluitoare! Rodica Popescu Bitănescu şi-a cumpărat deja un loc de veci la unul dintre cimitirele din Bucureşti.

Rodica Popescu Bitănescu, în vârstă de 76 de ani, a mărturisit că se pregăteşte pentru moarte şi a cumpărat deja un loc la cimitir. „Mi-am cumpărat loc la cimitir, trebuie să te asiguri întotdeauna! Trebuie să ai o casă până la bătrâneţe şi trebuie să ai loc de veci, părerea mea”,a declarat actriţa în emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars.

Rodica Popescu Bitănescu (n. 5 august 1938, Răsuceni, județul interbelic Vlașca) este o actriță română de teatru, care a jucat în numeroase comedii la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1960, la clasa profesor A. Pop Marțian.