Declaraţie şocantă a deputatului PSD Adrian Solomon: „Raed Arafat va face multă puşcărie în ţara asta” VIDEO

Declarațiile lui Adrian Solomon au fost făcute în ședința online de miercuri a Consiliului Local Bârlad, în cadrul discuțiilor despre situația pandemiei din Vaslui.

30 sept. 2021, 11:07
Declaraţie şocantă a deputatului PSD Adrian Solomon: „Raed Arafat va face multă puşcărie în ţara asta” VIDEO

Adrian Solomon este cunoscut pentru scandalul provocat anul trecut într-un fast-food din Capitală, când a fost amendat pentru că nu purta mască, şi pentru că a vorbit în Parlament doar la depunerea jurământului şi pentru a face prezenţa.

„Domnul Arafat va face multă pușcărie în țara asta! Și va face și Tătaru pușcărie și cu tot neamul lor de liberali! O să aduceți spitalul în faliment, o să vedeți!”, i-a transmis social-democratul managerului interimar al spitalului Bârlad într-o ședință ordinară a Consilului Local (n.r. declarația lui Adrian Solomon, la minutul 9.26 al înregistrării).

Potrivit Vremea Nouă, reacția lui Solomon vine după presupuse greșeli de raportare făcute de managementul spitalului din Bârlad în această vară, când au angajat spitalul la un număr record de pacienți pentru valul patru al pandemiei, deși Ministerul Sănătății nu a mai cerut înființarea spitalelor suport Covid.

Citeşte şi: AUR a depus în Parlament un proiect de lege pentru încetarea stării de alertă pe teritoriul României