Declaraţie ULUITOARE. Andreea Mantea îi caută scuze lui Ştefan Stan şi este dispusă să-l ierte

Andreea Mantea a dat cărţile pe faţă şi a povestit tot ce s-a întamplat în viaţa ei de cuplu cu Ştefan Stan. Ea a recunoscut că logodnicul ei a înşelat-o cu o admiratoare de pe Facebook, însă e dispusă să-l ierte. Ba mai mult, bruneta acuză admiratoarele iubitului ei că nu au demnitate.

30 apr. 2013, 08:05
Declaraţie ULUITOARE. Andreea Mantea îi caută scuze lui Ştefan Stan şi este dispusă să-l ierte

„N-aş vrea să fiu rea, deşi ar trebui. Când Ştefan a spus că este o femeie uşor accesibilă nu a greşit deloc. Unde îi este deminitatea de femeie? Tu îi dai mesaje în continuare când ştii că el urmează să se căsătoarească? Erau femei măritate cu copii care îi propuneau nopţi fierbinţi în diferite poziţii şi cu diferite tipuri de sex. Erau tinere care insistau, sunteţi penibile, nu îmi vine să cred, el nu răspundea sau răspundea cu bun simţ. Ei se cunosc de ceva timp şi mi-a recunoscut că în acel moment nu a vorbit doar cu ea ci a vorbit cu mai multe tinere uşor accesibile, dar ea e singura care i-a răspuns. L-am iertat, nu am cum să nu-l iert pentru că îl iubesc prea mult, problema este de cum vor decurge lucrurile între noi. Nu am de unde să ştiu dacă mă va înşela” a spus Andreea Mantea la WOWbiz.

Cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă, cuplul Andreea Mantea- Ştefan Stan şi-a spus adio. Ştefan Stan încearcă să-şi ceară iertare cu ajutorul declaraţiilor în presă şi spune că a avut o scăpare şi ce s-a întâmpla cu Laura a fost o aventură de o noapte.

Citeşte şi Andreea Mantea îi face CRIZE de gelozie amantei lui Stan. Vezi ce AMENINŢĂRI a lansat

„Într-adevăr, am greşit. A fost o fată uşor accesibilă, a fost o rătăcire de moment, o aventură de o noapte, prostească, o refulare pe care o regret şi o voi regreta toată viaţa. Nu a fost demn ce am făcut, dar îmi pare rău pentru această greşeală. Cu toţii greşim şi apoi aşteptăm iertare. Şi eu aşteptat să fiu iertat de toţi cei care mă condamnă şi bineînţeles de Andreea, pentru că abia acum am realizat cât de mult o iubesc şi cât de mult înseamnă pentru mine„, a declarat Ştefan Stan pentru cancan.ro.

Citeşte şi Cine este femeia cu care a înşelat-o Ştefan Stan pe Andreea Mantea FOTO