Declaraţii CUTREMURĂTOARE despre IONELA PRODAN. Totul s-a întâmplat imediat după ÎNMORMÂNTARE

Anamaria Prodan a făcut, la o emsiunje de televiziune, noi declarații despre clipele dificile pe care le-a trecut atunci când și-a luat rămas bun de la mama ei, Ionela Prodan.

03 mai 2018, 17:07
Declaraţii CUTREMURĂTOARE despre IONELA PRODAN. Totul s-a întâmplat imediat după ÎNMORMÂNTARE

Ionela Prodan a murit în seara zilei de 16 aprilie, la Spitalul Elias din București, acolo unde era internată de pe data de mai bine de o lună, pentru o afecțiune gravă la pancreas.

Anamaria Prodan, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre RELAŢIA cu Reghe: „În viaţă trebuie să închei tot ce începi…”

„Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închid. Cel mai greu mi-a fost când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit. Când am venit ultima dată cu ea în emisiune, știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, decizie neaşteptată la scurt timp după moartea mamei sale. Cum a fost surprinsă vedeta

„Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Cât o să trăiesc pe Pământul ăsta o să fie lângă mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul”, a mai adăugat Anamaria Prodan.