Declaraţii explozive ale lui Răzvan Alexe: „Am fost obligat şi constrâns să fac denunţuri mincinoase” VIDEO

Răzvan Alexe, un om de afaceri din Ploiești, a fost chemat, luni, la sediul DNA pentru a da declarații într-un dosar în care e implicat fostul deputat Vlad Cosma. Alexe îl acuză pe procurorul Mircea Negulescu că obișnuia să pună presiune pe inculpați și pe martori pentru a face denunțuri.

12 feb. 2018, 15:02
Declaraţii explozive ale lui Răzvan Alexe: „Am fost obligat şi constrâns să fac denunţuri mincinoase” VIDEO

Am fost chemat pentru a da o declarație în dosarul lui Vlad Cosma. Am fost obligat şi constrâns să fac denunţuri mincinoase. Obligat să fac anumite declaraţii în anumite dosare împotriva lui Sebastian Ghiţă. La începutul începutului împotriva familiei Cosma. S-a dorit foarte mult arestarea lui Mircea Cosma, din aprilie 2013, când acesta a devenit vicepreședintele PSD.

Citeşte şi Carmen Dan, despre înregistrările lui Vlad Cosma: Sunt deja semnale că lucrurile trebuie neapărat îndreptate pe un făgaş normal

În 2013, în Ploiești era o vorbă: dacă Mircea Negulescu ia o maimuță, îi taie coada și o duce la Tribunal, primește mandat de arestare. Eu am fost prima maimuță pe care au dus-o să o aresteze. A spus așa: ”Dragilor, s-au copt cozonacii. Dacă nu vreți la arest, la hotel în Câmpina, dați drumul la denunțuri”. Nu am făcut denunțuri la adresa lui Sebastian Ghiță, am dat declarații care au fost interpretate de Negulescu„, a declarat Răzvan Alexe, în faţa jurnaliştilor.