Declaraţii insolite făcute de şefa Renaşterii Naţionale, Marine Le Pen: „Cu migranţii este ca şi cu eolienele”

Marine Le Pen, şefa Renaşterii Naţionale  apreciază că ”migranţii sunt ca eolienele” şi că se află pe aceeaşi linie ca vicepremierul italian Matteo Salvini în privinţa migraţiei, un subiect pe care l-a plasat în centrul campaniei sale în vederea alegerilor europene din mai, relatează Le Figaro.

15 apr. 2019, 08:10
Declaraţii insolite făcute de şefa Renaşterii Naţionale, Marine Le Pen: „Cu migranţii este ca şi cu eolienele”

Cu ”migranţii e ca şi cu eolienele”, a afirmat ea. ”Toată lumea vrea să existe (turbine eoliene), dar nimeni nu vrea ca ele să fie alături”, a declarat ea ironic duminică într-o emisiune ”Grand Jury” RTL/Le Figaro/LCI.

„Mateo Salvini nu mai vrea imigraţie. Iar el le dă lecţii celor care spun Italiei «dar cum aşa, este ruşinos, nu mai vreţi imigranţi?”. El le spune „ei, bine vreţi voi? Luaţi-i”, l-a apărat ea pe liderul Ligii (extremă dreapta), potrivit news.ro.

„Eu consider, ca Matteo Salvini, că imigraţia trebuie oprită şi mă opun perfect, spre deosebire de Les Républicains (dreapta, opoziţie) care îi votează în toate circumstanţele, în favoarea relocalizării forţate a migranţilor în ţările care nu vor să-i primească”, a spus ea.