Declaraţii scandaloase despre directoarea unei şcoli, şantajată de amant VIDEO

Publicat: Marţi, 24 Martie 2015 15:09 // Actualizat: Marţi, 24 Martie 2015 15:16 // Sursa: romaniatv.net

Fostul iubit al directoarei unei şcoli din Vaslui şi fostul său elev au pus la cale un plan diabolic pentru a o stoarce de bani. Şantajistul ar trebui să se afle în arest la domiciliu, însă se plimbă nestingherit pe uliţele din sat şi îşi povesteşte isprava.

"M-am gândit să fac un ban, din prostie. Respectivul care a avut relaţii sexuale cu ea mi-a dat nişte fotografii compromiţătoare cu aceasta, iar eu am şantajat-o contra unei sume", a declarat şantajistul.

Tânărul de 20 de ani este un fost elev al profesoarei şi povesteşte cu seninătate cum a vrut să facă rost de bani, 5.000 de lei, pentru a-şi termina casa, potrivit România TV. El se înţelese cu fostul iubit al directoarei de şcoală să împartă banii, însă s-a răzgândit şi plănuia să-i păstreze pe toţi. Tânărul ar trebui să se afle în arest la domiciliu, însă umblă prin sat şi-şi povesteşte isprava.

Localnicii cred că fostul iubit al directoarei s-a răzbunat pentru că a fost părăsit.

Colegii profesoarei sunt şocaţi şi refuză să creadă că femeia este protagonista materialelor pornografice. "Nu cred aşa ceva. Este o femeie foarte serioasă, foarte bine apreciată de colegi, de inspectoratul şcolar, de elevi", a spus unul dintre colegii directoarei.

Şantajistul şi fostul iubit al directoarei sunt cercetaţi pentru şantaj.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mar 15:40
...
Fostul iubit al directoarei unei şcoli din Vaslui şi fostul său elev au pus la cale un plan diabolic pentru … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
24 mar 15:21
...class="ftpimagefix" style="float:left"> Fostul iubit al directoarei unei şcoli din Vaslui şi fostul...
24 mar 15:20
...lt IE 9]>
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
24 mar 15:18
...iubit al directoarei unei şcoli din Vaslui şi fostul său elev au pus la cale un plan diabolic pentru a o stoarce de bani. Citește mai departe… Source: romaniatv.net
Cuvinte Cheie:...
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H