Declaraţii scandaloase despre directoarea unei şcoli, şantajată de amant VIDEO

Fostul iubit al directoarei unei şcoli din Vaslui şi fostul său elev au pus la cale un plan diabolic pentru a o stoarce de bani. Şantajistul ar trebui să se afle în arest la domiciliu, însă se plimbă nestingherit pe uliţele din sat şi îşi povesteşte isprava.

24 mart. 2015, 13:09
Declaraţii scandaloase despre directoarea unei şcoli, şantajată de amant VIDEO

„M-am gândit să fac un ban, din prostie. Respectivul care a avut relaţii sexuale cu ea mi-a dat nişte fotografii compromiţătoare cu aceasta, iar eu am şantajat-o contra unei sume”, a declarat şantajistul.

Tânărul de 20 de ani este un fost elev al profesoarei şi povesteşte cu seninătate cum a vrut să facă rost de bani, 5.000 de lei, pentru a-şi termina casa, potrivit România TV. El se înţelese cu fostul iubit al directoarei de şcoală să împartă banii, însă s-a răzgândit şi plănuia să-i păstreze pe toţi. Tânărul ar trebui să se afle în arest la domiciliu, însă umblă prin sat şi-şi povesteşte isprava.

Localnicii cred că fostul iubit al directoarei s-a răzbunat pentru că a fost părăsit.

Colegii profesoarei sunt şocaţi şi refuză să creadă că femeia este protagonista materialelor pornografice. „Nu cred aşa ceva. Este o femeie foarte serioasă, foarte bine apreciată de colegi, de inspectoratul şcolar, de elevi„, a spus unul dintre colegii directoarei.

Şantajistul şi fostul iubit al directoarei sunt cercetaţi pentru şantaj.