Declaraţiile INCREDIBILE ale iubitului jurnalistei care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7

Ionela Macovei, o tânără absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării, s-a sinucis, marţi noapte, aruncându-se de la etajul 7 al apartamentului în care locuia împreună cu sora sa. Potrivit primelor informaţii, fosta jurnalistă la un ziar local din Brăila suferea din dragoste.

03 iul. 2014, 07:20
Declaraţiile INCREDIBILE ale iubitului jurnalistei care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7

Iubitul fetei, Nicolas, este un francez care s-a stabilit de câţiva ani în România şi activează ca pictor şi fotograf. Potrivit primelor ipoteze, Ionela s-ar fi despărţit de acesta şi suferea din dragoste.

Sunt în stare de şoc. Nu am de ce să ofer explicaţii presei, pentru că nu mă simt vinovat. Am aflat dimineaţă despre cele întâmplate. Am treburi mult mai importante acum, chiar nu am de ce să mă disculp„, a mărturisit iubitul Ionelei pentru spynews.ro.

Tragedia s-a întâmplat marţi seară într-un bloc de pe Bd. Magheru din Capitală. Tânăra se certase cu iubitul ei, pe care îl cunoscuse în urmă cu şase luni. Supărată, fata şi-a chemat sora să stea cu ea. Numai că a rugat-o pe aceasta să meargă să cumpere apă. Exact când ieşea din bloc, tănăra s-a aruncat de la balconul locuinţei sub privirile neputincioase ale surorii ei. Rănile grave la cap şi coloană i-au fost fatale. Martorii susţin că au auzit o bufnitură, iar mai apoi au văzut-o pe tânără zăcând pe caldarâm, în faţa blocului.

Fata a murit la câteva minute după ce medicii de la ambulanţă au ajuns la locul tragediei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit femeia.