Decoraţiuni DIY de sărbători, fără brad de Crăciun FOTO

Poate ca spatiul prea mic nu iti permite sa iti pui un brad de Craciun sau poate ca vrei o schimbare anul acesta, ceva nou pentru a reda atmosfera de sarbatori. Incearca urmatoarele decoratiuni inedite, atunci cand nu vrei sa impodobesti un traditional brad de Craciun. Toate ideile sunt DIY, nu necesita materiale scumpe, ci doar putina imaginatie si indemanare.

08 dec. 2015, 08:41
Decoraţiuni DIY de sărbători, fără brad de Crăciun FOTO

Crengute pe perete

Daca urmezi cativa pasi, vei avea un bradut deosebit, dar fara a ocupa spatiu in casa. Aduna de afara crengute mai groase, de diferite lungimi si plaseaza-le pe perete in forma unui brad. Ideal ar fi sa gasesti bucati de mesteacan, pentru a le gauri si a trece sfoara prin ele, formand un triunghi. Agata ornamentele care ti-au ramas din anii trecuti si lipeste o stea in varf.

Simplu si usor, fara costuri prea mari si fara a cumpara un brad natural sau sintetic. Iar daca vrei mirosul acela specific, il poti obtine intr-un alt mod, fara a aprinde lumanari parfumate sau arome sub forma de spray. Taie o stinghie in marimi descrescatoare, pentru urmari conturul de triunghi. Lipeste pe lemn bucatele de ramuri de brad (poti folosi rozmarin pentru acelasi efect vizual, dar alta mireasma). Dupa ce se usuca, foloseste banda dublu-adeziva pentru a le pune pe perete si pentru a-ti face un alt fel de brad de Craciun.

Afis cu brad decorat

Alege o fotografie reprezentativa si interesanta cu un brad si apeleaza la un serviciu specializat de imprimare pentru a-l transforma intr-un poster. Daca doresti ca intreaga experienta sa devina si mai personala si daca ai timp, poti face chiar tu o poza.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi Horoscop: Ce cadou de Crăciun vrea să primească în funcţie de zodie