DEDICAŢIE inedită pentru VADIM TUDOR din partea unui român stabilit în străinătate: Aho, copii şi fraţi VIDEO

Dedicaţie inedită pentru Vadim Tudor de la românii din diaspora! După ce s-a plâns că nu mai are bani şi nici de la cine să împrumute, românii din străinătate i-au sărit în ajutor. Au găsit locuri de muncă pentru şeful PRM. La cules de căpşuni sau în construcţii, pe un salariu care pleacă de la 800 de euro. Ei au compus şi un pluguşor pentru tribun, aşa, ca la final de an.

31 dec. 2014, 17:16
DEDICAŢIE inedită pentru VADIM TUDOR din partea unui român stabilit în străinătate: Aho, copii şi fraţi VIDEO

Aho, aho, copii si frati stati putin si ascultati cum ne spune nea Cornel ca bate vantul la el prin portofel. Cum colinda pe la toti, senatori si deputati, pe care i-a facut mari parlamentari. Cu casute pe la munte si alte averi marunte. Iar acum se fac ca ploua cand le cere 1000, 2. Gigi, vantu, sunt plecati. Ei nu pot fi colindati. Ceilalti, niste porci in viata, doar el e magar in ceata. Ia mai manati, mai flacai, si sunati din zurgalai sa se auda in munti si vai cat sunt oamenii de rai„, a recitat prin telefon românul Robert Thomas, stabilit din Italia.

Citeşte şi VADIM se plânge că este SĂRAC: Niciodată nu am fost mai mâhnit. S-au TICĂLOŞIT oamenii…

Reacţia românilor din diaspora vine după nenumăratele comentarii pe care Vadim Tudor le-a făcut despre ei. După ce tribunul a scris că are un crăciun nefericit pentru că nu mai are bani, românii s-au oferit să-l ajute.