Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă: „Am deja tot ce am nevoie. Am succes, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”

Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă. Bruneta a divorțat de tatăl copiilor, Dinu Maxer, după 18 ani de relație și 14 de căsătorie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că nu știa nimeni de problemele din cuplu.

10 apr. 2023, 14:36
Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă: „Am deja tot ce am nevoie. Am succes, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”
Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă

Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă. Cei doi păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cu toate astea, se pare că în căsnicia lor lucrurile nu mergeau așa cum se vedea la TV sau pe rețelele de socializare și, recent, cei doi și-au anunțat despărțirea.

Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă

Acum, când toată lumea știe ce se întâmplă în viața ei, vedeta a postat un mesaj prin care le arată fanilor că există viață și după divorț. Fosta parteneră a lui Dinu Maxer pare că se reinventează după despărțire, dând impresia că este mai fericită ca niciodată.

Am deja tot ce am nevoie. Tot ceea ce am este tot ce am nevoie. Orice îmi doresc voi primi, pentru că realitatea mea este creată de mine. Am succes, sunt în pace, sunt liberă, sunt înțeleaptă, sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix. Sunt sănătoasă, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”, este citatul distribuit de Deea Maxer în mediul online.

Citește și: Deea Maxer, reacţie controversată după divorţ. „Să dormi cu cineva în acelaşi pat nu înseamnă că eşti apropiat”

Ce spune Deea Maxer despre divorț

Deși s-au despărțit în acte, Deea și Dinu Maxer rămân părinți devotați celor doi copii ai lor. După divorț, cei doi au decis să aibă tutelă comună și ca Deea să locuiască la aceeași scară, același bloc. Ea și-a cumpărat un alt apartament la etajul 5, acolo unde în prezent locuiește cu fetița sa. Dinu Maxer locuiește trei etaje mai jos alături de băiețelul lor.

Dacă am ajuns la divorț, consider că deja am dat răspunsul. Legat de viitor, nu mă pot pronunța. Restul doar Dumnezeu știe. Dar cred că amândoi știm ceea ce vrem. Divorțul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac din acest divorț marketing, dacă asta urmăream, ieșeam și făceam declarații. Dar eu nu comentez nimic despre divorț.

Avem evenimente antamate, avem proiecte comune. Spectacolele le vom continua, în următoarea perioadă vom fi împreună pe scenă. Avem și un business pe partea de vânzare produse cosmetice, în cadrul unei companii în care ne-am alăturat împreună… E un brand ajuns la nivel internațional”,  a declarat Deea Maxer.