Deea şi Dinu Maxer au făcut ANUNŢUL. Când vine al doilea COPIL

Dinu Maxer a devenit tată de băiat în urmă cu 5 ani și jumătate, când jumătatea lui, Deea, l-a adus pe lume pe Andreas. Deși șatena și-ar mai dori un copil, iar juniorul a pregătit un potențial nume, Elisa, pentru viitoarea lui surioară, artistul nu se grăbește să își mărească prea curând familia.

20 sept. 2016, 17:20
Deea şi Dinu Maxer au făcut ANUNŢUL. Când vine al doilea COPIL

Dinu și Deea Maxer sunt împreună de 11 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul autohton. Dacă la început a existat o neconcordanță de idei între cei doi soți legată de momentul potrivit pentru a deveni din nou părinți, iată că treptat cântăreața a acceptat opinia partenerului de viață. Se pare că argumentele lui au convins-o să mai amâne un pic planurile de maternitate.

DRAMĂ NEMĂRGINITĂ pentru Dinu Maxer: „Femeia care mi-a ucis frăţiorul nu a fost pedepsită nici până azi”

„În primul rând consider că, în momentul de față, ne mănâncă tot timpul Andreas și nu am avea efectiv timp. Ar trebui să angajăm pe cineva, bunicii nu sunt, în momentul de față, disponibili, ăsta ar fi un motiv administrativ”, a declarat Dinu Maxer pentru Libertatea.

O altă temere de-a artistului legată de sosirea celui de-al doilea bebeluș este legată de o iminentă gelozie din partea lui Andreas, în vârstă de 5 ani și jumătate.

„S-ar putea ca eu să renunț la un moment dat la anticoncepționale și s-ar putea să mai dureze încă un an jumate până o să rămân însărcinată. Deci o să fie cum o să vrea Dumnezeu, noi să fim sănătoși, că suntem tineri și frumoși și o să mai facem cu siguranță un bebe, nu-i așa?”, a intervenit Deea.

Dinu i-a răspuns afirmativ, subliniind că el și-ar dori ca următorul lor copil să fie fetiță.