Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

În funcție de zodia în care ne naștem, fiecare dintre noi este înzestrat cu numeroase calități cunoscute sau mai puțin știute de ceilalți. Pe lângă trăsăturile pozitive, toate semnele zodiacale au și o latură „întunecată". Iată care este aceasta.

15 mart. 2016, 12:03
Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

Berbec

Motto-ul nativilor născuți sub acest semn zodiacal este „Acum! Acum! Acum!” Ei sunt cei mai impulsivi și nerăbdători dintre toate semnele zodiacale. Pentru că nu prea ține cont și de părerile celor din jur, el se dovedește a fi uneori…imatur.

Taur

Posesivi și materialiști câteodată, nativii Tauri excelează la capitoul egoism. Mai mult, întrucât se dovedesc a fi foarte încăpățânați, ar fi bine să stai departe de discuțiile contradictorii cu aceștia. Deoarece uneori sunt foarte leneși, nativii născuți sub această pecete astrologică pot fi foarte greu urniți din loc.

Gemeni

Au atât de multe personalități diferite că nu știi niciodată cum va reacționa într-o anumită situație. Atunci când discuți cu un nativ Gemeni, nu te așteapta să scoți multe cuvinte. Și asta  pentru că lor le place să se audă vorbind.

Află ce defecte ai, în funcție de zodia în care te-ai născut AICI