Defectele care le fac pe dive să arate perfect. Dimensiunile reale ale vedetelor VIDEO

Vedetele de la Hollywood sunt invidiate pentru trupul lor de milioane de femei din lumea întreagă şi dorite de mulţi bărbaţi, însă nu au nici pe departe măsurile ideale.

01 feb. 2015, 11:25
Defectele care le fac pe dive să arate perfect. Dimensiunile reale ale vedetelor VIDEO

Jennifer Lopez, deşi e renumită pentru posteriorul generos şi picioarele frumoase, e destul de mică de înălţime – are doar 1,64 metri şi cântăreşte 57 de kilograme. Diva le-a sucit însă minţile lui Ben Affleck şi Marc Anthony cu dimensiunile sale aproape de perfecţiune – 91-68-94.

La fel de admirată pentru formele sale este şi Beyonce. Cântăreaţa de culoare încinge imaginaţia bărbaţilor la orice apariţie şi dovedeşte de fiecare dată că e o maestră a seducţiei. Interpreta hitului Single Ladies are 1,69 metri în înălţime şi cântăreşte 60 de kilograme.

La cei 1,73 de metri şi 62 de kilograme, Rihanna şi-a câştigat titlul de fata rea in showbiz. Asta n-o opreşte, însă, să-şi etaleze trupul armonios şi formele pline. Mult mai cuminte decât Rihanna, Katty Perry a fost mereu invidiată pentru silueta ei. Diva cântăreşte 58 de kilograme, are 1,70 şi forme perfecte.