Delegaţia Permanentă ALDE Timiş vrea congres pentru alegerea preşedintelui unic al partidului

Delegaţia Permanentă ALDE Timiş solicită organizarea, cel târziu în luna aprilie, a unui congres naţional pentru alegerea preşedintelui unic al partidului.

02 mart. 2017, 10:18
Delegaţia Permanentă ALDE Timiş vrea congres pentru alegerea preşedintelui unic al partidului

Delegaţia Permanentă a ALDE Timiş s-a întrunit în 25 februarie, iar din totalul de 153 de membri ai delegatiei, au fost prezenţi 114, care au votat în unanimitate organizarea congresului la nivel naţional pentru a se alege conducerea centrală a partidului, conform statutului.

ALDE Timiş susţine organizarea congresului ”cel târziu în luna aprilie”.

”Delegaţia Permanentă a ALDE Timiş a solicitat, prin votul majorităţii delegaţilor prezenţi, organizarea cât mai rapidă a congresului la nivel naţional în vederea alegerii conducerii centrale. Ne dorim organizarea Congresului Naţional cel târziu în luna aprilie 2017 pentru ca cei aleşi în conducere să pregătească partidul din punct de vedere organizatoric pentru următoarele alegeri şi să vegheze la implementarea programului de guvernare pentru a fi aplicate măsurile liberale. Pentru o mai bună organizare este mult mai eficient şi se impune să alegem un birou naţional condus de un singur preşedinte”, a declarat deputatul Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş, conform sursei citate.

În prezent, partidul este condus de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, în calitate de copreşedinţi, ALDE rezultând din fuziunea Partidului Liberal Reformator, înfiinţat de Tăriceanu, cu Partidul Conservator.