Delia, în mare PERICOL. Avertisment TERIBIL al MEDICILOR

Delia este tot mai solicitată la concerte, mai ales după succesul cu melodia "Da, mamă!", dar există marele risc de a rămâne fără voce chiar pe 17 iulie, când va cânta în deschiderea show-ului susţinut de Robbie Williams la Bucureşti.

10 iul. 2015, 06:48
Delia, în mare PERICOL. Avertisment TERIBIL al MEDICILOR

Delia ar fi fost diagnosticată cu noduli pe corzile vocale, susţin apropiaţii solistei pentru Click: „În urma unui control, medicii i-au spus Deliei că are noduli pe corzile vocale, dar ea e obligată să muncească. Filmează de zor la Bucureşti, la audiţiile pentru X Factor, iar când nu are concerte în cluburi, unde clienţii fumează ca turcii, se află la repetiţii. Este ca un titirez şi mereu pe drumuri, însă ar trebui să-şi protejeze vocea”.

CITEŞTE ŞI DELIA, în mijlocul unui scandal, după lansarea piesei „Da, mamă”

Medicul primar ORL Ioniţă Tulica îi dă Deliei câteva sfaturi, ca să nu rămână fără voce: „Trebuie să nu-şi  forţeze vocea, să nu bea rece, să excludă tutunul. În funcţie de amploarea leziunii, pacientul are nevoie de o perioadă de repaus, e indicată o pauză vocală de câteva zile, chiar şi vorbitul este exclus. Aceşti noduli, în funcţie de amploarea lor, se pot vindeca cu tratament sau cu o intervenţie chirurgicală”.