Delia, la un pas de moarte în vacanţa din Austria. Decizia pe care şi-o va aminti toată viaţa

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a trăit momente de coșmar în vacanța din Austria. Cântăreaţa a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza unei decizii greşite.

19 ian. 2021, 16:18
Delia, la un pas de moarte în vacanţa din Austria. Decizia pe care şi-o va aminti toată viaţa
Delia, la un pas de moarte în Austria

Delia a fost la un pas de moarte în vacanță din Austria, unde vedeta a trecut prin clipe de coșmar. Mai precis, Delia și soţul ei, Răzvan Munteanu, au trecut prin momente de panică în timpul unei drumeţii pe munte.

Delia, la un pas de moarte în vacanţa din Austria

Delia s-a abătut de la traseu, dorind să facă fotografii într-o zonă în care se ajungea destul de greu. După ce a ajuns unde îşi dorea și a făcut fotografiile, vedeta a realizat că nu mai putea să coboare la locul din care plecase.

„Era să cad de pe munte! Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a spus Delia pentru Antena Stars.

Până la urmă, Delia a reușit să coboare din locul respectiv, însă va rămâne cu amintire de neuitat!

Delia şi Răzvan Munteanu, secretul căsniciei: „Nu s-a întâmplat până acum”

După ce a postat o fotografie însoțită de un mesaj în care explica faptul că nu se simte bin, cântăreața s-a și filmat spunând că se confruntă cu probleme de sănătate și ca a făcut o insolație, deși nu a stat în soare. Vedeta s-a testat s-a testat pentru COVID-19 înainte să plece din țară, iar rezultatul a fost negativ.

Suferă de o boală gravă

Recent, Delia a mărturisit și că suferă de o boală gravă, foarte rar întâlnită. Este vorba de misofonie, o maladie în care anumite sunete îl face pe bolnav să devină furios, iritat sau să devină agresiv. Cei care suferă de misofonie vor începe să mănânce doar singuri și vor evita restaurantele. Pentru a încerca să trăiască cât de cât normal, aceste persoane pot purta căști sau produce alte zgomote pentru a nu le auzi pe cele care le declanșează stările pe care le consideră amenințătoare.