Delia, logodnica lui Lino Golden, recunoaște că îi controlează telefonul artistului: „Știu că e greșit la mine că fac chestia asta”

După aproape doi ani de relație, Lino Golden și Delia avansează în relația lor, planificând deja ziua nunții. Totuși, deși iubirea lor a devenit mai puternică odată cu participarea la emisiunea Power Couple, există încă unele lucruri la care lucrează pentru a le remedia.

11 apr. 2024, 18:05
Delia, logodnica lui Lino Golden, recunoaște că îi controlează telefonul artistului: „Știu că e greșit la mine că fac chestia asta”
Delia, logodnica lui Lino Golden, recunoaște că îi controlează telefonul artistului: „Știu că e greșit la mine că fac chestia asta”

Lino Golden și Delia își trăiesc povestea de iubire la cote maxime. După aproape doi ani de relație, cei doi se pregătesc să se căsătorească. Totuși, deși acum sunt fericiți, au avut parte, în trecut, de ceva momente tensionate.

Citește și: Lino Golden își face praf colegii de la Power Couple România: „Mi s-a părut o falsă. Dacă dădeai zoom se vedea că nu plânge”

Delia, logodnica lui Lino Golden, recunoaște că îi controlează telefonul artistului

Într-un vlog postat de Selly pe Youtube, cuplul și-a asumat să răspundă întrebărilor unui test poligraf. La un moment dat, Lino a întrebat-o pe logodnica lui dacă o deranjează faptul că încă păstrează câinele primit de la fosta lui iubită. Delia a fost pusă,a tunci, într-o situație delicată, dar a recunoscut că încearcă să treacă peste sentimentele negative ce o încearcă.

„Nu m-ar fi supărat, dar mai sunt momente când prieteni mai vechi menționează chestia asta și mă seacă pe interior. Eu nu am treabă cu foste, nu mă interesează cine a fost în trecutul lui, dar nu îmi place nici să se menționeze în prezent. Cine a fost în trecut, rămâne în trecut. E chestia asta când cumperi un animal cu cineva, e ceva drăguț ce se întâmplă”, a fost răspunsul Deliei.

În plus, deși relația lor pare bazată pe încredere reciprocă, Delia a recunsocut că încă are anumite dubii în ceea ce îl privește pe partenerul ei. Logodnica lui Lino a mărturisit că îi mai umblă acestuia în telefon, fără ca acesta să știe, subliniind însă nu face acest lucru din lipsă de încredere, ci din curiozitate sau din dorința de a verifica unele lucruri.

„Da, uneori, alteori voiam să văd strict ce vorbește cu prietenii lui. Nu am încredere în toți prietenii lui băieți și dacă aș prinde vreun prieten de-ai lui că îl face să calce strâmb chiar dacă el nu o face, atunci eu nu aș mai fi de acord să stea cu persoana respectivă. Sau dacă vorbesc urât la adresa mea, adică am fost curioasă de prietenii lui. Știu că e greșit la mine că fac asta. Am intrat de 2-3 ori, adică nu am exagerat. De 2-3 ori pe telefon, dar am intrat și pe laptop”, a mai explicat Delia.

Citește și: Delia, logodnica lui Lino Golden, dă cărțile pe față. Cum a încercat să se bage între ei fosta iubită a artistului: „Nu e cea mai ok persoană. Se autoinvita cu noi”