Delia Matache a dezvăluit când va deveni mămică. „Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto!” VIDEO

Delia Matache a anunţat când are de gând să devină mămică în cadrul podcast-ul realizat de Andra. "Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici", a spus Delia Matache.

17 mai 2021, 09:06
Delia Matache a dezvăluit când va deveni mămică. „Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto!” VIDEO

Delia Matache a dezvăluit când va deveni mămică. Vedeta a declarat că îi este frică de lumea în care trăim, dar mai ales, că se teme să-și întemeieze o familie în momentul de față.

Delia Matache a dezvăluit când va deveni mămică

Delia Matache a mai spus că se gândește că la un moment dat fiul sau fiica sa va pleca în lume și atunci se va lovi de cele mai grele momente, motiv pentru nu vrea să facă acum un copil. În premieră, solista și-a deschis sufletul și a recunoscut, invitată la podcastul Andrei, că și-ar dori și ea o fetiță, fiind practic topită după Jessie, fiica surorii sale. „Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume, dar mi-aș dori o fetiță. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia Matache pentru Andra.

Delia Matache internată de urgență în spital. Jurata X Factor, conectată la perfuzii și oxigen