Delia Matache, decizie șoc după experiența iUmor: „Nu mai pot să rezist”

Delia Matache a decis să pună piciorul în prag, după ani mulți în care a jurizat show-ul iUmor. Pe lângă numere de excepție, artista a avut de-a face și cu persoane fără rușine, care au trecut de limitele bunului simț față de ea.

13 mart. 2024, 17:53
Delia Matache, decizie șoc după experiența iUmor: „Nu mai pot să rezist”

Delia Matache și-a exprimat nemulțumirea față de prestațiile de roast de pe scena de la iUmor, regăsindu-se de multe ori în numerele puse în scenă de concurenți. Cel mai mult au deranjat-o aluziile și glumele cu tentă sexuală pe care nu puțini participanți le-au evocat fără rușine.

Citește și: Sanda Ladoși nu consideră că Inna are talent muzical! ”A fost pusă să cânte live și nu a putut”. Ce a mărturisit despre Delia și Theo Rose. ”Nu am nimic cu nimeni”

Delia Matache, decizie șoc după experiența iUmor

Nu mai este un secret faptul că Delia a luat de mai multe ori în calcul varianta de a pleca de la iUmor. Fie din cauya rutinei, fie pe motive contractuale, artista nu a plecat încă de la show-ul de la Antena 1, însă, de data aceasta, lucrurile se pare că au ajuns la limita suportabilității. În cadrul unei postări pe social media, Delia a simțit nevoia să-și exprime toate frustrările și sentimentele negative acumulate în timpul show-ului de divertisment. Jurata de la iUmor a mărturisit că este sătulă de toate aluziile sexuale pe care concurenţii le fac la adresa ei fără a i se cere acordul.

Artista a mărturisit că simte cum disconfortul emoțional se resimte la nivelul stomacului și că nivelul ei de toleranță a ajuns la saturație. Delia a explicat că nu vrea să dramatizeze, ci doar să explice de ce nu mai vrea să ia parte al astfel de roast-uri. Lucrurile au devenit mult prea toxice pentru ceea ce își dorește ea de la rolul de jurat iUmor și pentru stilul de viață trăit, în armonie și liniște cu ce o înconjoară.

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea.

Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu vă faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a spus Delia, pe rețelele de socializare.

Citește și: Erika Isac dă lovitură după lovitură! După „Macarena” și „Femei în Parlament” artista urmează să dea un tun cu Delia