Delia Matache, ONORARIU FABULOS pentru un concert de 40 de minute. Vezi câţi bani a câştigat in Saint Tropez

Delia Matache a reuşit să golească buzunarele milionarilor din staţiunea exclusivistă Saint Tropez din Franţa, unde diva a susţinut un show pe cinste în weekend. Pentru un concert de 40 de minute, romanca a primit fabuloasa suma de 20.000 de euro.

03 aug. 2015, 08:28
Delia Matache, ONORARIU FABULOS pentru un concert de 40 de minute. Vezi câţi bani a câştigat in Saint Tropez

Delia Matache o duce bine! Solista face ravagii prin topuri cu ultimul ei single „Da, mamă!”, care înregistrează, la numai o lună de la lansare, nu mai puţin de 15 milioane de vizualizări pe Youtube. Deşi versurile piesei sunt în limba română, hit-ul, considerat de cârcotaşi că ar promova consumul de băuturi alcoolice în rândul tinerilor, e deja celebru peste graniţă!

Potrivit click.ro, sâmbătă, cantareata a dat spate milionarii care obişnuiesc să-şi petreacă verile în staţiunea exclusivistă Saint Tropez (Franţa), aceştia scoţând din buzunare nu mai puţin de 20.000 de euro, ca s-o auda cantand, timp de 40 de minute. Celebra plajă Nikki Beach s-a umplut până la refuz, iar aproximativ 1.500 de spectatori, crema lumii mondene din afară, au fredonat şi au dansat pe rupte alături de solista noastră.

Vezi si: Delia Matache, IPOSTAZE SEXY pe o plajă pustie GALERIE FOTO