DELIA MATACHE, ultima fiţă în materie de modă. Cum a fost surprinsă vedeta la cumpărături FOTO

Faptul că Delia Matache este una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la noi din ţară este ştiut de toată lumea. Dincolo de muzică, vedeta se pricepe de minune şi la modă, iar soţul ei, Răzvan Munteanu, ţine şi el pasul cu celebra sa nevastă.

12 mart. 2018, 08:58

Cunoscută ca o noconformistă convinsă, Delia nu renunţă la obiceiurile sale nici în viaţa personală, scrie spynews.ro. Recent, îndrăgita artistă a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-un supermarket din Capitală, alături de soţul ei. Deşi ieşise din casă cu scopul de face cumpărături, cântăreaţa a oferit o adevărată lecţie în materie de modă.

Citeşte şi Delia, scandal colosal cu fanii. Artista i-a jignit pe cei care şi-au permis să comenteze despre tricourile ei cu cârnaţi FOTO

Cu o căciulă gri pe cap, asortată cu pantaloni de trening de aceeaşi culoare, îmbrăcată cu o geacă de-ţi lua ochii imeadiat – galben, negru, alb şi roşu fiind culorile predominante – potrivită cu perechea de ciorapi scurţi din picioare şi cu pantofi sport albi, la fel ca ghiozdanul ce-l purta pe umărul drept, Delia a făcut senzaţie în supermarket.

Nici Răzvan Munteanu nu s-a lăsat mai prejos! Soţul Deliei a purtat un palton gri, care avea pe spate chipul unui bătrân, iar pe braţul dreaptă o mână în alb şi negru. În partea de jos, acesta a îmbrăcat o pereche de jeanşi.

Căsnicia perfectă

Delia Matache şi soţul ei, Răzvan Munteanu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriţi din 2012, iar iubirea dintre ei creşte de la o zi la alta. Pe lângă faptul că-şi impresariază soţia, bărbatul este şi un prosper om de afaceri. Acesta deţine şase localuri în Centrul Vechi al Capitalei, care sunt mai mereu pline de clienţi.

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982, în Bucureşti. Ea e cunoscută mai bine sub numele de scenă „Delia” şi e o cântăreață, vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale „X Factor” România.