Delia, motivul pentru care primește un salariu colosal la „X Factor”: „Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor”

Delia a vorbit despe salariul pe care îl primește la "X Factor". Aparițiile TV nu sunt singura sursă de venit a artistei, ea are mai multe afaceri care-i aduc venituri considerabile.

17 sept. 2021, 19:31
Delia, motivul pentru care primește un salariu colosal la „X Factor”: „Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor”

Delia a evoluat de la statutul de artistă, care este plătită doar pentru aparițiile la TV sau concerte, la cel de antreprenoare.

Declarația de avere pe 2020 a vedetei, arată că Delia a câștigat datorită firmei pe care o deține frumoasa sumă de 9 milioane de lei, cu un profit de 4 milioane RON.

Artista a afirmat ea însăși că mai are de recuperat bani de la partenerii de afaceri, iar suma se ridică la 1.97 de milioane de lei.

La toate aceste câștiguri se adaugă și cele generate de aparițiile în acdrul unor emisiuni precum XFactor sau iUmor. Pentru rolul de jurat la XFactor, Delia ar primi un salariu de 100.000 de euro. Un astfel de venit ar părea fabulos pentru oamenii de rând, însă artista a vorbit în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” despre motivul unui onorariu atât de mare.

Delia a recunoscut că producătorii au obligat-o să adopte un stil mai elegant în cadrul emiunii XFactor, iar artista a fost nevoită să se îmbrace în rochie, ținută pe care nu o adoptă prea des și în care a trebuit să investească pentru o apariție srălucitoare.

”Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe.

Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie”, a declarat Delia la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, potrivit CanCan.

Delia Matache, devastată! Mama sa are probleme mari de sănătate: „Nu există tratament!”

Delia Matache

, devastată! Gina Matache a declarat că nu urmează niciun tratament pentru că durerile pe care le are la mână nu vor trece. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că își lasă problema de sănătate în mâinile lui Dumnezeu.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face. Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a declarat Gina Matache, potrivit wowbiz.ro.

Anul trecut, în noimbrie, Gina Matache s-a fotografiat pe patul de spital. Contactată de jurnaliști, mama Deliei a mărturisit că s-a operat de tiroidă. „Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a declarat Gina Matache.

Gina Matache le-a mulțumit medicilor care s-au aisgurat că operația a reușit: „Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârșit, avem și noi niște medici calumea. Cel puțin aici, nu știu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima e infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic”.