Delia, pe aceeaşi scenă cu Rihanna. Ce a răspuns când fanii au întrebat-o dacă au făcut o poză împreună

Rihanna a făcut spectacol duminică seara la Bucureşti, în cadrul turneului Anti World Tour. Delia a cântat în deschiderea concertului şi a încins atmosfera cu melodiile ei arhicunoscute.

15 aug. 2016, 19:41
Delia, pe aceeaşi scenă cu Rihanna. Ce a răspuns când fanii au întrebat-o dacă au făcut o poză împreună

Rihanna a cantat in Piata Constitutiei din Capitala, in fata a peste 40.000 de oameni. Cantareata a intrat pe scena cu o intarziere de circa 25 de minute si a cantat vreme de 75 de minute. Desi show-ul din Bucuresti nu a fost la fel de spectaculos precum celelalte din cadrul Anti World Tour (cantareata nu si-a etalat costumele extravagante si nici podul plutitor nu a existat), fanii romani au fost incantati de prestatia artistei.

Delia nu a reuşit să stea de vorba cu Rihanna, nici măcar după terminarea concertului. Intrebata de fani pe o retea de socializare daca s-a fotografiat cu Riri (n.r. Rihanna), vedeta a raspuns sec: ”NU”, insa nu a detaliat subiectul.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume și peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generații, dar și un artist de renume mondial. Până în acest moment a lansat șapte albume în șapte ani, iar 13 dintre single-uri au ajuns number one. A câștigat opt premii Grammy și a ajuns cea mai vizionată artistă pe Vevo/You Tube – cu 7 milioane de accesări.

Mai mult, este considerată și cea mai „prietenoasă” artistă pe Facebook – cu peste 81 de milioane de prieteni.
Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna este și un idol al modei, lansând de-a lungul anilor șase parfumuri, două colecții de îmbrăcăminte Armani și patru colecții de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam și liderul de campanie Secret Garden pentru Dior.