Delia, sechestrată în Singapore din cauza virusului ucigaş

O vedetă din România, sechestrată în hotel din cauza viruslui ucigaș din China. Delia se află acum în Singapore și anunță că autoritățile nu mai lasă pe nimeni să părăsească resortul! 

24 ian. 2020, 13:49
Delia, sechestrată în Singapore din cauza virusului ucigaş

Vacanta exotică a Deliei se încheie sub semnul îngrijorării. Vedeta care e plecată de mai bine de trei săptămâni din România a ajuns de câteva zile într-un resort de lux din Singapore si desi si-ar dori să viziteze împrejurimile, se pare că turistii au primit interdictie de a părăsi hotelul din cauza corona virusului, care s-a confirmat la 3 persoane. În total, virusul ucigas a făcut 26 victime si ar fi infectat 581 de oameni din Asia.

Delia s-a văzut nevoită să rămână în resortul de lux în care s-a cazat, fiind înstiintată de personalul hotelului asupra pericolului de infectare cu virusul provenit din china. Azi si mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă, şi-a anunţat Delia fanii într-un scurt video. De altfel, artista îsi manifesta îngrijorarea de joi, de când, a aflat de primul caz de îmbolnăvire în Singapore.