Delia și-a făcut bagajele și a fugit în lume! Unde a dispărut celebra vedetă: „La capătul pământului”

Toată lumea știe că Delia nu ține cont de reguli. Artista este plină de viață și energie, iar rigorile sociale nu o interesează absolut deloc. De această dată, cântăreața și-a făcut bagajele și a plecat într-o nouă vacanță.

13 feb. 2024, 18:29
Delia și-a făcut bagajele și a fugit în lume! Unde a dispărut celebra vedetă: „La capătul pământului”
Delia și-a făcut bagajele și a fugit în lume! Unde a dispărut celebra vedetă: „La capătul Pământului”

Toată lumea știe că Delia este pasionată de vacanțele exotice. Ea adoră să-și facă bagajul și să plece în destinații de vis, iar toate aventurile ei sunt împărtășite cu urmăritorii săi din mediul online. Recent, ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, au pornit într-o nouă vacanță, către un loc cu o climă mult mai caldă decât cea din România. Unde se relaxează cei doi?

Citește și: EXCLUSIV | Care este zodia care scapă de supărări și probleme! Astroloaga RomâniaTV.net Cătălina Gulan: „Universul a conspirat pentru acești nativi! Vin bani mulți în casa lor”

În pauzele dintre proiecte, Delia nu stă pe loc și se aruncă dintr-o vacanță în altă vacanță. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, iar acum ea se relaxează pe plaje însorite. Delia și soțul ei au revenit într-o destinație pe care au vizitat-o anterior, dar care nu i-a impresionat prea mult în trecut. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat acum, iar cei doi au reușit să descopere farmecul locului.

După experiența dură de pe muntele Everest, Delia și Răzvan Munteanu au ales să se îndrepte către o destinație mai caldă de această dată, și anume Tenerife. Chiar dacă au mai fost acolo cu câțiva ani în urmă, au evitat zonele turistice aglomerate care nu li s-au părut atrăgătoare.

De data aceasta, Delia a făcut o alegere excelentă și s-a îndrăgostit de peisajele din Tenerife. Ea este extrem de încântată și se bucură din plin de vacanță.

„Am fost în Tenerife acum mulți ani și îmi aminteam că e ceva foarte rău, ca să înțelegi ce înseamnă să te duci unde nu trebuie. Cred că am fost în Loro Park și locuri foarte comerciale, maxim o plajă și un centru. Și mi s-a părut că e un fel de Antalya. Și nu e. E superb”, a spus Delia, în mediul online.

De asemenea, Delia și Răzvan Munteanu obișnuiesc să facă tot felul de drumeții în locurile în care merg și nu au ratat șansa nici de această dată. Cei doi au plecat într-un scurt hike, iar cântăreața le-a prezentat fanilor săi niște peisaje ce îți taie respirația.

„Mă simt la capătul pământului”, a spus Delia, într-un clip distribuit pe rețelele sociale.

Cum spuneam, înainte să ajung în Tenerife, Delia a bifat o vacanță în Nepal și a ajuns și pe Everest. Artista a împărtășit din experiența unică pe care a trăit-o, însă cârcotașii au apărut imediat.

„Doi români bogați care au mai postat ceva. Everest este un simbol pentru lumea asta. Acum e turism și bani, mai mult bani. Oricum, enjoy”, i-a spus o urmăritoare Deliei.
Deși artista nu răspunde de obicei la astfel de cometarii răutăcioase, de această dată nu s-a putut abține și a dat imediat replica.

„Aaa! Și mai bine, rămâne un simbol… și nu calcă nimeni acolo. Să rămână în sărăcie, de ce să câștige țara lor de pe urma turiștilor bogați? Rămâne un simbol. Nu fură nimeni muntele din loc, stai liniștit. Nu mai e Everestu’, domn-le, ce a fost. Parcă vorbești de mall Băneasa, stând la coadă la nachos. Ai senzația că e primul munte pe care îl călcăm?”, a spus Delia.

Citește și: Tensiune de proporții la Power Couple România! Toată nenorocirea pică pe umerii fetelor. La ce vor fi supuși în proba „Da, iubito, ai dreptate!”