Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”

Oana Matache și Radu Siffredi formează una dintre echipele care paticipă la primul sezon al emisiunii Power Couple. Delia a dezvăluit care este părerea ei despre această emisiune, dar și despre cum a pariat pe faptul că acești vor trece toate testele cu brio.
Alina Costache
06 feb. 2024, 09:38
Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”
Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”

Așa cum era de așteptat, Delia își susține sora la emisiunea Power Couple. Oana Mataceh și Radu Siffredi au acceptat provocarea lansată de producătorii de la Antena 1, iar acum toate privirile sunt ațintite asupra lor. Delia este și ea cu ochii pe televizor, pentru a vedea cum se descurcă sora ei, iar laudele nu s-au lăsat așteptate. Artista a explicat că este nerăbdătoare să vadă toate edițiile și că este convinsă că Oana nu a întâmpinat niciun fel de probleme.

 Citește și: Power Couple 5 februarie 2024 LIVE VIDEO. Nebunie în prima zi de la provocarea relaţiilor. Cum s-au descurcat în faţa camerelor

„N-am fost la Power Couple încă, dar mă cațăr și eu, mă duc. Oana ar trebui să vă zică! Ea a făcut niște chestii WOW, a fost cea mai tare de acolo. Nu o laud că e sora mea, dar chiar a fost bine”.

Delia a recunoscut că a avut ceva emoții atunci când a aflat de intenția Oanei Matache de a participa la această aventură. „Mi s-a părut ceva… Am avut emoții pentru ea, pentru că n-am putut vorbi decât o dată pe săptămână, când avea telefon, avea acces la telefon destul de rar și îmi mai spunea ce se întâmplă pe acolo, dar foarte puțin am avut acces să aflu. Am vorbit când au venit acasă și aștept să văd imaginile”, a mai adăugat celebra artistă.

Delia Matache spune însă că are încredere oarbă în sora ei.  „Am și pariat bine, pentru că îi cunosc foarte bine și știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”, a spus artista.

Povestea de dragoste dintre Oana Matache și Radu Sifferdi nu a debutat chiar sub cele mai bune auspicii, ea era o femeie proaspăt divorțată, mamă a doi copii, însă cei doi au făcut front comun și au luptat cu prejudecățile și cu valul de comentarii negative care s-au abătut asupra lor.

La „Power Couple România – La bine și la greu”, concurenții au trebuit să dovedească din plin că sunt un cuplu cu adevărat puternic și că îi leagă o chimie de neegalat.

„Cum ați acceptat provocarea? Nu v-a fost nicio clipă teamă de un posibil hate, ținând cont de debutul tumultuos al relației voastre? Cine a fost mai încântat de idee?”, au fost întrebați cei doi de către reporterii Viva.

„Eu sunt cel care și-a dorit să meargă la emisiune, pentru că mi s-a părut o oportunitate pentru noi, să vadă oamenii de acasă cine suntem cu adevărat și să demonstrăm că putem să fim un Power Couple, deși nu suntem de foarte mult timp împreună. Am dus câteva lupte de convingere cu Oana, dar până la urmă decizia a fost luată și, sincer, a fost una dintre cele mai bune decizii făcute în 2023”, a spus Radu.

„Am fost destul de rezervată când am primit propunerea Power Couple. Încă din adolescență mă sperie puțin ideea de televiziune și faimă, dar am simțit că împreună cu Radu pot să duc asta mai ușor și, în plus, m-aș bucura și mai mult de tot procesul”, a spus Oana.

Citește și: Primele imagini spectaculoase de la „Power Couple”! Show-ul prezentat de Dani Oțil va rupe audiențele și va fi peste America Express

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!