Della Reese a murit. Celebra artistă l-a bătut măr pe Eddie Murphy, în Harlem Nights VIDEO

Della Reese, o celebritate în lumea artistică americană, a murit luni, la vârsta de 86 de ani.Ea a fost cântăreaţă de jazz, gospel şi pop, dar şi actriţă şi gazdă de talk-show-uri televizate.

20 nov. 2017, 20:20
Della Reese a murit. Celebra artistă l-a bătut măr pe Eddie Murphy, în Harlem Nights VIDEO

„A fost o incredibilă soţie, mamă, bunică, prietenă şi pastor, dar şi o mult-premiată actriţă şi cântăreaţă. Prin viaţa şi munca sa a inspirat vieţile a milioane de oameni”, a spus actriţa Roma Downey, care a fost alături de Della Reese co-star în serialul „Touched By an Angel”, de la CBS, în care a jucat timp de nouă sezoane.

Della Reese s-a născut pe 6 iulie 1931, în istoricul cartier Black Bottom, al oraşului Detroit, din Michigan. Şi-a început cariera în corul bisericii locale, iar la 13 ani a fost selectată să cânte în corul Mahaliei Jackson.

Primul contract profesionist l-a semnat în 1953, cu Jubilee Records, pentru înregistrarea a şase albume. Tranziţia spre televiziune a făcut-o în 1969, când a început propriul talk-show, Della. Una dintre apariţiile sale remarcabile a fost în comedia neagră Harlem Night, din 1989, când a interpretat rolul Vera. Într-una din scene ea are o confruntare cu Vernest „Quick” Brown, interpretat de comicul Eddie Murphy, pe care îl bate măr.