Demagogie ACL pe tema traseismului

Deși partidele de opoziţie au criticat în termeni duri migraţia aleşilor locali în Parlament şi în dezbaterile publice, în teritoriu l-au îmbrațișat fără a sta pe gânduri.

18 sept. 2014, 08:08
Demagogie ACL pe tema traseismului

„Urăsc traseismul, dar iubesc traseiștii!” – așa ar suna motto-ul PNL și PDL în privința ordonanței pentru migrația aleșilor locali. Partidele de opoziție au criticat în termeni duri ordonanța la nivel central, dar în teritoriu au profitat de aceasta ca toate celelalte formațiuni, pentru a-și asigura majorități confortabile în consiliile locale și județene.

Un exemplu bun este județul Hunedoara, unde săptămâna aceasta primarul conservator al Devei, Petru Mărginean, a semnat pentru candidatul ACL în alegerile prezidențiale, iar cinci consilieri județeni, trei de la UNPR şi doi de la PP-DD, au trecut în barca liberalilor.

Demagogia celor de la ACL a fost sancționată de premierul Ponta după votul din Camera Deputaţilor de miercuri. „Nu înţeleg de fapt de ce în Parlament spun că sunt contra şi în teritoriu folosesc această lege. E un gen de ipocrizie care nu cred că ţine decât la cei foarte neinformaţi”, a afirmat prim-ministrul.

 

Victor Ponta, după ce ordonanţa privind migraţia a fost respinsă: NU ÎŞI PIERDE nimeni absolut niciun mandat