Arată senzaţional la 51 de ani. Are un nou iubit mult mai tânăr

Inceputul lui 2014 pare ca va fi unul foarte bun pentru Demi Moore, dupa o lunga perioada in care aceasta s-a confruntat cu o grava depresie cauzata de despartirea de fostul ei sot, Ashton Kutcher. Acum insa pare ca si-a gasit fericirea in bratele unui tanar misterios care le-a insotit pe ea si fiica ei, Rumer Willis, intr-o vacanta in Mexic.

02 ian. 2014, 09:13

Se pare ca anul 2014 va fi unul cat se poate de bun pentru Demi Moore. Actrita are inca un trup de invidiat, iar acum, dupa finalizarea divortului de Ashton Kutcher, este fericita in bratele altui barbat. 

Si evident, Demi (51 de ani), are o afinitate pentru barbatii mai tineri, pentru ca noul ei iubit nu pare a avea nicio zi peste 30 de ani. Cu un look rebel si tatuaje, tanarul parea extrem de indragostit de frumoasa actrita, scrie adpm.ro. 

In timpul vacantei petrecute in Mexic, cei doi pareau ca se simt foarte bine unul in compania celuilalt. Au glumit, au ras, s-au sarutat si au schimbat priviri patrunzatoare.

Dupa despartirea de Ashton Kutcher, despre ea s-a spus ca ar fi avut relatii cu mai multi barbati, printre care Peter Morton, Harry Morton, Will Haningan sau Vito Schnabel.