Demi Moore, violată la 15 ani şi dependentă de droguri şi alcool după ce a pierdut o sarcină

Demi Moore face dezvăluiri cutremurătoare în noua sa carte, “Inside Out”. Actrița spune că a fost violată când avea 15 ani și că a căzut în patima drogurilor și a alcoolului după ce a pierdut o sarcină, pe vremea când era într-o relație cu Ashton Kutcher.

13 sept. 2019, 12:45
Demi Moore, violată la 15 ani şi dependentă de droguri şi alcool după ce a pierdut o sarcină

În vârstă de 56 de ani, Demi Moore a rămas însărcinată cu Ashton Kutcher chiar la începutul relației cu acesta, când ea avea 42 de ani, scrie protv.ro. Cuplul urma să aibă o fetiță, stabiliseră și numele, Chaplin Ray, însă Demi a pierdut sarcina în luna a șasea. Drama s-a petrecut în 2004, iar apoi actrița a ajuns să se refugieze în droguri și alcool. Cei doi au mai încercat să facă un copil, prin fertilizare in vitro, însă fară succes.

Citeşte şi Demi Moore, deformată din cauza stresului. Actriţa a pierdut doi dinţi din faţă

Demi și Ashton s-au despărțit în 2011, iar doi ani mai târziu au divorțat oficial.

În cartea sa Demi și-a explicat relația cu Ashton Kutcher, care e cu 15 ani mai tânăr ca ea, ca fiind modalitatea ei de a-și retrăi tinerețea. Vedeta spune că atunci când era tânără suferea de tulburări alimentare și era dependenta de cocaină și alcool.
Conform editorului Harper Magazine, cartea va emoționa, dar și surprinde cititorii. Copilăria lui Demi a fost marcată de prezența tatălui vitreg care obișnuia să-și oblige familie să se mute dintr-un loc în altul, înainte de a se sinucide. Actrița nu și-a întâlnit niciodată tatăl biologic, în timp ce relația cu mama sa, care a fost arestată de multe ori pentru tot felul de delicte, a fost extrem de sinuoasă.

Toate acestea, dar și problemele de sănătate din copilărie au determinat-o pe Demi să renunțe la liceu pentru a se dedica unei cariere în showbusiness. Aceasta a fost căsătorită de trei ori în viață. La 17 ani, actrița l-a întâlnit pe muzicianul Freddy Moore, cu care s-a căsătorit în 1980 și de care a divorțat cinci ani mai târziu.

Între 1987 și 2000, Demi Moore a fost căsătorită cu Bruce Willis, iar mai târziu, a fost soția lui Ashton Kutcher pentru opt ani, între 2005 și 2013. Editorul Jennifer Barth, de la Harper Magazine, a avut ocazia să citească memoriile lui Demi și are doar cuvinte de laudă pentru aceasta.