Demisie în fotbal. Selecţionerul Islandei a renunţat sâmbătă la naţională

Selecţionerul Islandei, Erik Hamren, a demisionat, sâmbătă, după ce în urmă cu două zile islandezii au pierdut barajul pentru Euro-2020 în faţa Ungariei, scor 1-2. 

14 nov. 2020, 18:53
Demisie în fotbal. Selecţionerul Islandei a renunţat sâmbătă la naţională

Demisie în fotbal.  Federaţia islandeză a anunţat că partidele de duminică şi de marţi din Liga Naţiunilor, cu Danemarca şi cu Anglia, vor fi ultimele pentru Islanda cu Hamren pe banca tehnică.

Mirel Rădoi, anunţ surprinzător despre DEMISIE. Ce se întâmplă cu NAŢIONALA ROMÂNIEI

Demisie în fotbal. Naţionala Islandei a fost învinsă joi de Ungaria, cu scorul de 2-1, deşi a condus cu 1-0 până aproape de finalul partidei de baraj pentru Campionatul European. Islanda a înscris în minutul 11, prin Sigurdsson, iar pentru Ungaria au marcat Nego ’88 şi Szoboszlai ‘90+2.

Erik Hamren a condus naţionala irlandeză în 26 de partide şi are un palmares de nouă victorii, cinci remize şi 12 înfrângeri. În acest an, Islanda nu a câştigat niciuna din cele patru partide din Liga Naţiunilor. Printre adversarii din acest an ai islandezilor s-a numărat şi România, pe care Islanda a învins-o cu scorul de 2-1 în semifinalele barajului pentru Euro.

Mirel Rădoi: Cu Norvegia e momentul revanşei. În momentul de faţă nu mă gândesc la demisie

Demisie în fotbal.  Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că nu se gândeşte la demisie, subliniind că la meciul cu Norvegia este momentul revanşei.

„Nu mă deranjează că apar nume de posibili selecţioneri, s-a întâmplat şi când era Victor Piţurcă, deja calificat cu naţionala la Euro-2008. Cred că fiecare doreşte să antreneze echipa naţională. Absenţa lui Vlad Chiricheş este o pierdere, dar cine a venit în locul lui va trebui să se ridice la nivelul aşteptărilor. Cu Norvegia e momentul revanşei, şi ca atitudine şi rezultat. Îmi doresc ca implicarea jucătorilor, indiferent de rezultat, să fie de sută la sută. Asta e prioritar. Privind în urmă şi viitor, nu regret că am acceptat să preiau naţionala mare. Ce mă ţine la naţională? Contractul, spiritul, atmosfera. Vom avea o analiză mai târziu, ne dorim ca prin prisma jocului, să reuşim să o atitudine pozitivă. În momentul de faţă nu mă gândesc la demisie, ne dorim ca prin prisma jocului, să reuşim să o atitudine pozitivă, să nu mai avem momente de panică”, a declarat Rădoi.

Întrebat cum poate fi oprit Haaland, Rădoi a răspuns „Păi dacă nu reuşesc jucători din Bundesliga, vă daţi seama că şi pentru noi e foarte greu. Am identificat câteva zone în care este periculos… Ca să glumim puţin, punem un sniper (n.r. lunetist) în tribună. Dacă vorbim despre echipa naţională, când Odegaard intră în posesie, jucătorii care se află în imediata apropiere a lui Halaand, unul să încerce să iasă la intercepţie şi celălalt să asigure dublajul. Pentru că dacă va reuşi să întoarcă şi să aibă şi o zonă mare de acţiune, va pune în dificultate orice apărător”.

Partidele României în noiembrie:

15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Naţiunilor) – 21:45, “Arena Naţională” Bucureşti

18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Naţiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast

Cele trei partide vor fi live pe Radio România Actualităţi, PRO TV (Liga Naţiunilor) şi PRO X (partida amicală).


loading...
Partenerii noștri