Demisie la nivel înalt din Ministerul Agriculturii. Omul lui Chesnoiu şi-a anunţat colegii că pleacă printr-un mesaj

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ion Găman, a renunțat la funcție, iar după luarea deciziei a transmis un mesaj către colectivul MADR cu care a colaborat.

13 sept. 2023, 14:15
Demisie la nivel înalt din Ministerul Agriculturii. Omul lui Chesnoiu şi-a anunţat colegii că pleacă printr-un mesaj

Ion Găman coordona Direcția de politici în sectorul vegetal din cadrul Ministerului Agriculturii, dar și activitatea direcțiilor agricole județene. Oficialul de la Agricultură și-a anunțat demisia printr-un mesaj transmis colegilor.

”Astăzi este ultima mea zi de muncă ca Secretar de Stat în cadrul MINISTERULUI AGRICULTURII ȘI DEZVOLTĂRII RURALE, și vreau să vă adresez mulțumirile mele pentru colaborarea pe care am avut-o în decursul acestui an, cu fiecare dintre dumneavostră.

În egală măsură, doresc să vă felicit pentru activitatea dumneavoastră în cadrul instituțiilor pe care le conduceți și vă urez sănătate și mult succes în continuare.

Agricultura României trebuie să devină unul din motoarele economiei și privesc cu optimism spre acest deziderat.

Respectarea legislației naționale și europene dar în același timp apropierea față de fermieri, sunt și vor rămâne pentru mine întotdeauna foarte importante.

Îmi exprim cu această ocazie aprecierea pentru eforul depus de dumneavoastră și colegii din structurile pe care le coordonați. Primiți gândurile mele bune și toată considerația”, le-a transmis Ion Găman colegilor din MADR, potrivit Agrointel.

Din echipa ministrului Florin Barbu mai fac parte, la acest moment, secretarii de stat Sorin Moise, Adrian Pintea, numit recent, Dragoș Costin Telehuz și Aurel Simion.

Citeşte şi: Sebastian Burduja, ministrul Energiei: „Trebuie să încurajăm stocarea de energie electrică. Viitoarele ediţii ale programului Casa Verde vor încuraja acei beneficiari care vin şi cu o baterie lângă panourile solare”