Denis Alibec, către Dică: „Eşti o puşcărie de antrenor!”. Ruptura e definitivă, fotbalistul a fost exclus din lot

Denis Alibec a fost exclus din lotul FCSB-ului, iar Gigi Becali a anunţat că fotbalistul va fi vândut în această vară. Totul după o nouă ceartă cu antrenorul Nicolae Dică.

15 mai 2018, 08:14
Denis Alibec, către Dică: „Eşti o puşcărie de antrenor!”. Ruptura e definitivă, fotbalistul a fost exclus din lot

Alibec nu va face parte din lot nici la meciul cu Astra. Aşa am considerat că nu trebuie păstrat în lot la partida cu Universitatea Craiova. Eu am luat această decizie şi cred că nu va face parte din lot nici la meciul cu Astra. Depinde ce se va întâmpla în această săptămână„, a declarat Nicolae Dică, după meciul Universitatea Craiova – FCSB (0-1).

Gazeta Sporturilor a dezvăluit dialogul aprins pe care Alibec şi Dică l-au purtat la unul dintre antrenamentele de dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. Supărat că Dică îi tot reproşa anumite faze, atacantul nu s-a mai putut abţine şi l-a contrat pe tehnician. „Bă, da’ mai lasă-mă, că m-ai zăpăcit! Numai de mine te iei mereu„, a reacţionat la adresa lui Dică. Antrenorul nu l-a exclus pe loc, l-a luat la mişto: „Să vorbeşti când oi da şi tu vreun gol la Steaua!„.

Alibec a continuat să acumuleze nervi şi a explodat: „Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbeşti, mă? Eşti «o puşcărie» de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu!„. Dialogul, povestit de surse din staff, s-a încheiat cu excluderea lui Denis din antrenament şi din lot.