Denis Alibec, târât într-un SCANDAL SEXUAL. Ce a făcut un OBSEDAT pentru a agăţa FETELE DE ORAŞ

Denis Alibec este copiat de un individ care a folosit poze reale ale fotbalistului pentru a agăţa "fete de oraş" pe internet. Individul se pare că a avut ceva succes cu noua identitate, reuşind să păcălească câteva fete frumoase dar naive.

15 feb. 2019, 11:43
Denis Alibec, târât într-un SCANDAL SEXUAL. Ce a făcut un OBSEDAT pentru a agăţa FETELE DE ORAŞ

Denis Alibec habar nu are de ce s-a întâmplat. Folosind fotografiile furate de pe contul fotbalistului, hoţul de identitate a creat un profil fals pe un site de socializare şi „atacă” toate femeile frumoase pe care la prinde online, scrie SpyNews.

Denis Alibec a ajuns într-o SITUAŢIE DISPERATĂ. Avertisment TERIBIL primit din partea PATRONULUI

Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când o bombă sexy din showbiz a primit un pupic virtual de la „Denis Alibec”. Şi, ca să demonstreze că este chiar fotbalistul, individul i-a trimis interlocutoarei o conversaţie dintre el şi o celebră „fată de oraş”, care în prezent este iubita unui sportiv de top. Din discuţie rezultă că respectiva „divă” ar fi avut o relaţie secretă cu Alibec, iar hoţul de identitate ameninţă că va da totul în vileag, motiv pentru care interlocutoarea nu pare foarte fericită şi reacţionează extrem de dur.

Denis Alibec, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Gigi Becali. Ce s-a întâmplat cu adevărat la FCSB

Denis Alibec a mărturisit că ştie de existenţa contului fals de câteva luni şi că a solicitat ca acesta să fie închis, pentru că hoţul de identitate îi face numai probleme, dar că administratorii paginii web nu au luat încă nicio măsură împotriva individului.